TwitCasting, en ny bra app för live-video

November 23, 2013
En helt ny app tar nu världen med storm. Det är TwitCasting, en app för live-video, där man skickar ut en tweet eller meddelande till sina följare direkt i appen när man börjar streama. Den är redan större än Facebook i Japan och börjar nu växa i allt fler länder.

Läs mer om video-appen TwitCasting, något av motsatsen till VideofyMe som vi skrev om tidigare, där det handlar om att göra lite snyggare videoklipp som man publicerar.

 

En bra app för video - Ladda hem Videofy

May 11, 2013
Nu kommer vårt första tips på en bra app. Det är appen VideofyMe, en videoapp som fungerar på samma sätt som Instagram. Om du tycker att video är svårt att få snyggt, då ska du verkligen testa den, för den inbyggda studion är verkligen superenkel att använda. Läs mer om video-appen VideofyMe.


Continue reading...
 

Ladda Mobilen säger hej

May 11, 2013
Ladda Mobilen har nu funnits i några år och har följt med marknadens utveckling steg för steg. Det här med java-spel som man laddar hem genom att skicka ett SMS är sedan länge borta. Det är inte ens vidare populärt att byta ringsignal på mobilen längre. Därför kände vi att det var dags att starta en nyhetssektion om vad som händer på LaddaMobilen, där vi bland annat kommer att tipsa om bra appar som vi gillar.

Continue reading...
 

Ladda Mobilen


Ladda Mobilen tipsar om bra appar, gratis kontantkort och ringsignaler. Allt sådant som gör din mobil bättre och roligare.

Blog Archive